Vilniaus miesto mero kreipimasis

Vilniaus mero kreipmasis.

Jei kažkada kažkur kažkaip bendravote, susitikote, susirašinėjote ar pan. su bet kuo iš Rusijos ar Baltarusijos. Gal net prieš 30 metų, nesvarbu.
Tai duokite savo nuoširdžią ASMENINĘ žinutę tiems žmonėms. Padarykite, kad jie savęs paklaustų, ar jie konkrečiai asmeniškai padarė viską, kad sustabdytų šią beprotystę.
Kaip padaryti – jūs žinote patys geriau: apeliavimas į tikras Ukrainiečių vaikų ašaras, į realią mūsų vaikų nemigą, į tai, kad čia beprotybė ir jie atsakingi už savo šalį, į tai, kad visa Rusija dabar tampa nekenčiama dėl trečiojo pasaulinio karo iniciavimo, atviro klausimo uždavimas ar jie viską padarė, paraginimas netylėti, bet kas.
Komentarų čia ką turi ES lyderiai ar kažkas kitas padaryti nerašykit prašau. Parašykit kaip JUMS sekėsi.
Putinas nesustos, jį galima tik sustabdyti. Ir geriausiai būtų, jei jis būtų stabdomas jo puolime Ukrainoje. Efektyviausia, jei jis gautų antrą kovis lauką ir pats turėtų gintis nuo savo piliečių savo užgrobtoje šalyje.
Kol Rusijos areštinės neperpildytos šimtais tūkstančių demonstrantų, tol ši šalis jos žmonių virtuvėse apsimeta, kad niekas nevyksta. Net jei vienas ar du iš šimto rusų tvirtai parodytų nepritarimą karui – padėtis pradėtų keistis.
Vardan Ukrainos ir mūsų – padarykite tai!